caenfrdees
GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

L’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha editat un llibret per reforçar la visibilitat dels serveis i programes que presta al conjunt de la ciutadania i als ajuntaments de la comarca. També s’ha imprès un díptic, dirigit a la ciutadania on es descriuen els serveis dels Serveis Socials Bàsics.

Els fulletons presenten els diferents equips i serveis d’atenció de l’àrea de Benestar que es despleguen a la comarca de forma permanent a través de les 6 oficines d’atenció dels Serveis Bàsics d’Atenció Social. Alhora també presenta els recursos i equips especialitzats d’Infància, famílies i adolescència, Envelliment actiu i atenció a les famílies i Inclusió i atenció a la comunitat.

En matèria de Serveis Socials Bàsics, el consell presta servei en tots els municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca, tal com estableix la Llei de Serveis Socials de Catalunya. A la comarca, el primer nivell d’atenció s’organitza en dues unitats territorials (la litoral i l’interior). El sistema de benestar i els serveis socials ha de garantir el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la seva vida mitjançant la cobertura de les seves necessitats personals bàsiques i les necessitats socials. Per atendre tota la diversitat i casuística, els serveis socials ofereixen un conjunt de programes i accions orientades a prevenir i resoldre dificultats socials de manera temporal o permanent, oferint suport i acompanyament en la recerca de solucions a problemàtiques socials diverses.

Els dos documents informatius es presenten com una eina per donar-se a conèixer a la ciutadania i que aquests puguin conèixer els serveis que té a l’abast.

 

Els podeu trobar a continuació

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.