DARNIUS.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà té un conveni amb el centre Europe Direct que els darrers dies està fructificant amb tot un seguit de xerrades als joves de la comarca. Els instituts i centres de l‘Alt Empordà acullen el cicle de xerrades “Joventut Activa a la Unió Europea” amb l’objectiu que els joves coneguin el funcionament de la Unió Europea.

Aquest recurs formatiu es troba dins el marc del conveni entre l’àrea de joventut de l’ens comarcal que està actiu des de l’any 2014. Enguany hi ha previstes sessions a joves de quart d’ESO i batxillerat de tres instituts de Figueres que ensenyaran als joves com poden ser més actius en la Unió Europea i se’ls donaran unes nocions bàsiques sobre la història i institucions europees.

També s’introduirà, entre d’altres, el programa Erasmus + que actualment s’engloba en l’estratègia Europa 2020. Les xerrades volen esperonar els estudiants a parlar idiomes, adquirir noves capacitats i competències i incorporar la capacitat que tindran al llarg de la seva vida acadèmica i professional de moure’s per tot l’espai europeu.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.