caenfrdees
BASCARA.png

Carta de Serveis

Avui dijous, 8 d’abril, Sònia Martínez, presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i Alfons Vila, Conseller Comarcal delegat de joventut, han visitat els tres pobles que formen part del projecte d’aquest 2021 (Castelló d’Empúries, l’Escala i Sant Pere Pescador), per reunir-se amb els respectius batlles i representants locals de Joventut

.
El projecte, que té una durada de 240 h, enguany es farà fins al pròxim 14 de maig, combina formació ocupacional, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d'autonomia.


Els cursos de pintura, jardineria o brigada són gratuïts i estan oberts a joves de 16 a 24 anys. D'acord amb les indicacions de salut, els tres oficis d'enguany segueixen les recomanacions proposades, es desenvolupen en petits grups i a l'aire lliure.


El curs de Brigada es fa a Sant Pere Pescador; el de Jardineria, a Castelló d'Empúries; i, finalment, el de Manteniment i Pintura es fa a l’Escala.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.