FORTIA.png

Carta de Serveis

La Fundació “la Caixa” i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà han signat aquesta setmana un acord pel qual la fundació farà una aportació de 4.000€ per ajudar a la realització de l’Okup'Alt 2021. El projecte, de 240 hores, combina formació ocupacional, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personal. Així, facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d'autonomia.


En l’acte de la signatura, celebrat aquest dimarts 13 d’abril, hi van ser presents Ferran Llach, com a director de la Banca d'Institucions a Girona, i Sonia Martínez com a presidenta del Consell Comarcal.
Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà volem mostrar el nostre agraïment més sincer a la Fundació La Caixa per la col·laboració que facilita, un any més, poder desenvolupar un projecte important pels i les joves de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.