CISTELLA.png

Carta de Serveis

Les àrees de Joventut, de Cultura i Comunicació del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han pres iniciativa per celebrar amb tota la ciutadania aquesta Diada de Sant Jordi.

Joventut anima a celebrar la diada de Sant Jordi participant en el concurs de fotografia per Instagram amb l'etiqueta #FEMSantJordiACasa .

Enguany repeteixen la fòrmula del concurs de l’any passat portant la inciativa a les xarxes socials. El concurs està obert a tothom i per participar-hi tant sols cal penjar una foto al compte d’instagram, etiquetar l’Oficina Jove (@EmpordaJove) i utilitzar el hastag #FEMSantJordi21. Els guanyadors rebran un val per a poder comprar a la llibreria Bookman.

El jurat tindrà en compte tant la qualitat fotogràfica com l’esforç la motivació o la creativitat per dissenyar una escena original.

També a les xarxes socials, l'àrea de comunicació ha publicat, durant tota la setmana, un seguit d’enigmes que desvetllaran curiositats i situacions d’escriptors empordanesos.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.