caenfrdees
CADAQUES.png

Carta de Serveis

Aquest passat dissabte 22 de maig, l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i un grup de joves de La Salle Figueres van recollir el quart premi pel seu curtmetratge "I tu... reacciones?" sobre discriminació LGTBIfòbica, presentat al setè Concurs Kabua - Joves per canviar el món a la Direcció General de Joventut (Barcelona).

Aquest concurs de curtmetratges, on s'hi van presentar tant entitats i associacions com instituts de tot Catalunya, té la finalitat de treballar temàtiques d'interès i impacte actual d'acord amb la realitat i entorn que envolta als joves, amb la voluntat que promogui la curiositat i el coneixement en ells i elles des d'una perspectiva d'apoderament i protagonisme en el seu procés d'aprenentatge. Aquest any, les temàtiques anaven des d'àmbits de conseqüències mediambientals a causa de la Covid-19, a problemàtiques de trastorns mentals pel confinament, i a problemàtiques existents dins les aules i incrementades per culpa de la pandèmia.

El curtmetratge tracta la discriminació lgtbifòbica i les dificultats que poden generar en un grup classe, així promovent la voluntat d'erradicar aquestes violències a través de la companyonia i el suport mutu, i es pot consultar al perfil de YouTube de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.