NAVATA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha fet entrega dels premis del primer concurs de decoració creativa i informativa de bujols. Els centres educatius de la comarca van rebre tres bujols de 120 litres de reciclatge (paper i cartró, envasos i FORM) per tal de crear una petita àrea de selectiva al centre. Les escoles que han volgut participar de la iniciativa, han decorat els recipients.

L’entrega, que s’ha realitzat aquest divendres 4 de juny als jardins del consell comarcal, s’ha fet coincidir amb el Dia Mundial del Medi Ambient (que se celebra el dissabte 5). Aquesta data assenyalada vol sensibilitzar la població mundial en el respecte de l’entorn natural.

S’han presentat 48 propostes de 22 centres docents diferents de la comarca.

Els premiats han estat:
PRIMÀRIA
Bujol PAPER: Escola Narcís Monturiol. Roses
Bujol ORGÀNICA: Escola Sant Jaume. Portbou
Bujol ENVASOS: Escola Llagut. Sant Pere Pescador
ÀREA COMPLETA: Escola Ruiz Amado. Castelló d'Empúries

SECUNDÀRIA
Bujol PAPER: CEE Mare de Déu del Mont. Vilafant
Bujol ORGÀNICA: La Salle Figueres. Figueres
Bujol ENVASOS: CEE Mare de Déu del Mont. Vilafant
ÀREA COMPLETA: IES Cap Norfeu. Roses

Aquesta és la primera acció del vessant pedagògic del programa de formació ambiental Eco-competents, que engloba en un mateix programa la formació en medi ambient a diferents àmbits de la societat: joves de diferents etapes educatives, professors i formadors, empreses, particulars i l'administració local. La iniciativa ofereix un seguit de propostes que acosten l'administració local a la societat.

Els treballs presentats es poden veure al web:
http://educacio.mediambient-altemporda.org/Concursos.aspx

Campanya audiovisual

També amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, les xarxes del Consell Comarcal de l’Alt Empordà difondran un vídeo de sensibilització que se suma a la campanya de píndoles informatives que es van iniciar amb el Dia Mundial del Reciclatge.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.