GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Durant el curs escolar 2020-2021, l'Agència de l'Energia i Clima de l'Alt Empordà del consell comarcal ha coordinat el recurs pedagògic "Més o Menys" a diversos centres educatius de la comarca. Aquest taller itinerant vol sensibilitzar als joves en la utilització d’energies renovables i comprovar experimentalment l’estalvi i l’eficiència energètica. La sessió de treball dura una hora i està destinada als alumnes del cicle superior de primària i primer d’ESO.

Concretament, aquesta activitat s’ha dut a terme en escoles d'Agullana, Avinyonet de Puigventós, Borrassà, Cabanes, el Far d’Empordà, Fortià, Garriguella, Garrigàs, Navata, Roses i Ventalló. I als instituts de la Jonquera i el Ramon Muntaner de Figueres.

En alguns casos el material s’ha cedit al professorat del centre i en d’altres un tècnic ha dinamitzat l’activitat. A més, aquest mes de juny s'ha realitzat, a Vila-sacra, un taller dirigit a les famílies del poble aprofitant el material didàctic.

La Diputació de Girona va lliurar, l’any passat, aquest material a l'Agència Comarcal de l'Energia i Clima (ACEC) per tal que l'ens coordini el seu ús a les escoles de l'Alt Empordà. L'objectiu del recurs és sensibilitzar als alumnes sobre l'estalvi energètic i l'eficiència energètica comparant els hàbits d'una persona malbaratadora amb una estalviadora. A més, disposa d'un comptador i una placa solar per tal que els escolars entenguin el funcionament de l'energia solar fotovoltaica.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.