BORRASSA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha celebrat, aquest dijous 9 de setembre, una jornada telemàtica de formació per a tots els acompanyants del transport escolar. En total, hi han participat una cinquantena de persones que seran les encarregades de prestar aquest servei coincidint amb l’inici del curs, el pròxim 13 de setembre. L’ens coordina 75 rutes a tota la comarca que desplacen uns 2.200 alumnes a les escoles de tot l’Alt Empordà.

La jornada ha començat amb la benvinguda a càrrec de Júlia Gil, consellera de l’àrea d’ensenyament, acompanyada per Xavier Vilà, adjunt al director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona.

En la presentació, Gil ha donat importància a la tasca que porten a terme els acompanyants del transport escolar “Una gran responsabilitat amb la qual s’ha de vetllar pel bon ordre i seguretat durant el trajecte”, i ha valorat molt positivament aquesta jornada. Com ha assenyalat Vilà durant la sessió, l’Alt Empordà va ser una comarca pionera en preparar una jornada de formació d’aquest tipus i ha valorat la bona planificació i organització del servei de transport escolar que es duu a terme des del Consell Comarcal. Aquesta formació permet als acompanyants posar-se al dia i conèixer noves normatives, així com resoldre dubtes en relació amb els protocols d’actuació i com actuar davant diferents situacions que s’han plantejat.

La jornada

Núria Gomis, adjunta a la direcció d’Infermeria de l’Hospital de Campdevànol, ha realitzat una xerrada per explicar tots els protocols de la Covid-19 en relació amb el transport escolar i ha donat pautes d’actuació de primers auxilis per a diferents situacions en què els i les acompanyants es poden trobar, mentre els alumnes estan fent ús del transport escolar.

El Consell Comarcal coordina totes les eventualitats que puguin sorgir alhora que fan amb regularitat una tasca d’inspecció per vetllar el correcte compliment de la normativa i assegurar el benestar dels infants i joves.
La tècnica d’ensenyament Maria Teresa Genís, durant la jornada, ha exposat la normativa que regula el transport escolar i els protocols a seguir davant d’una incidència.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.