GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

La seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acull una exposició sobre el Pla Director de l'Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i el seu entorn. Els plafons informatius s’emmarquen en una campanya per donar a conèixer l’esmentat Pla i que la ciutadania hi pugui participar amb un codi QR que trobaran a la mostra mateixa i que enllaça amb una enquesta en línia.

L’exposició es pot visitar fins al 20 d'octubre al vestíbul del Consell Comarcal.

Des de la seva construcció als anys 50, l’Hospital de Figueres ha tingut múltiples ampliacions que s’han anat consolidant en el temps amb combinacions d’usos, accessos i circulacions. Simultàniament, l’evolució demogràfica, tecnològica, mèdica i d’atenció a la ciutadania ha generat noves demandes. Una situació que s’ha accentuat amb la pandèmia del coronavirus, que ha fet palès que cal disposar d’un nou plantejament d’ampliació amb una visió única i global.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.