ELPORT.png

Carta de Serveis

L'Ag猫ncia Comarcal de l'Energia i Clima celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l鈥檕bjectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l鈥檈fici猫ncia energ猫tica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transici贸 energ猫tica.

En un context d鈥檈merg猫ncia clim脿tica i en el marc de la crisi sanit脿ria mundial, 茅s m茅s necessari que mai avan莽ar amb determinaci贸 en la transici贸 energ猫tica cap a un nou model energ猫tic net, sostenible, descarbonitzat, distribu茂t i democr脿tic. Ara, les persones tenen la clau per capgirar la situaci贸 a trav茅s de la participaci贸 i la implicaci贸 en la gesti贸 de l鈥檈nergia que utilitzem en el nostre dia a dia.

En aquest sentit, dins de la campanya "enxampats" i en el marc de la Setmana Europea de l鈥橢nergia Sostenible, el consell comarcal presenta una c脿psula de v铆deo per conscienciar la ciutadania sobre l'estalvi energ猫tic. Aquest v铆deo es pot veure al YouTube de l'脿rea de medi ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿.

El clip audiovisual planteja quatre accions senzilles del nostre dia a dia que ens faran m茅s sostenibles. El personatge d鈥檃quest v铆deo d鈥檜n minut i mig es deixa els llums encesos, malgasta aigua o deixa aparells en standby. Tot seguit, el protagonista desf脿 totes les accions.

El v铆deo es pot veure en el seg眉ent enlla莽:
https://www.youtube.com/watch?v=O-B6p6MjkhQ

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.