ESPOLLA.png

Carta de Serveis

El proper 19 de novembre, l鈥橢quip d鈥橧nclusi贸 i Atenci贸 a la Comunitat organitza una sessi贸 webinar de presentaci贸 de resultats del programa 芦Habiba 鈥 Dones i Salut Comunit脿ria a l鈥橝lt Empord脿禄.

En aquesta sessi贸, a la qual assistiran la presidenta del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, S貌nia Mart铆nez Juli, i un representant de la Fundaci贸 鈥漧a Caixa鈥, es presentaran els resultats i les principals l铆nies de treball endegades en el marc del programa.

El projecte Habiba, finan莽at per la Convocat貌ria Interculturalitat i Acci贸 Social 2020 de la Fundaci贸 鈥渓a Caixa鈥, que s鈥檋a executat en el decurs de tot l鈥檃ny 2020 al municipi de Sant Pere Pescador, t茅 com a principal objectiu promoure l鈥檈quitat en l鈥檈xercici del dret a la salut i l鈥檃cc茅s al sistema de salut de les dones d鈥檕rigen migrant de la comarca.

El Programa Habiba ha comptat amb la col路laboraci贸 de l鈥橝ssociaci贸 Amunt i Crits-Dones Referents Comunit脿ries, que a trav茅s de la metodologia del creuament de sabers ha dinamitzat les sessions de treball amb dones migrades i professionals de salut de l鈥橝BS de l鈥橢scala en el marc de l鈥檈laboraci贸 del Diagn貌stic de Salut Comunit脿ria de Sant Pere Pescador i de les accions comunit脿ries definides a partir d鈥檃quest. Aquestes han estat encaminades a generar espais de treball comunitaris i empoderar les dones migrades com a actius en salut de la nostra comarca.

El programa previst per a la jornada ser脿 el seg眉ent

09:30 鈥 09:45. Obertura de la jornada

鈥 S貌nia Mart铆nez i Juli , presidenta del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿.
鈥 Representant de la Fundaci贸 Banc脿ria 鈥渓a Caixa鈥.

09:45 鈥 10:00h. Presentaci贸 del Programa Habibia, Dones i Salut Comunit脿ria a l鈥橝lt Empord脿, a c脿rrec de l鈥橢quip d鈥橧nclusi贸 i Atenci贸 a la Comunitat del Consell Comarcal.

10:00 - 10:40h. Presentaci贸 dels principals resultats del Programa, a c脿rrec de l鈥橝ssociaci贸 Amunt i Crits, dones referents comunit脿ries.
鈥 El Diagn貌stic de salut comunit脿ria de Sant Pere Pescador.
鈥 Guia de plantes medicinals
鈥 Taller sobre l鈥橝tenci贸 a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)
鈥 V铆deos divulgatius sobre l鈥橝tenci贸 a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)


10:40 鈥 11.00h. Tancament, espai de reflexi贸 i propostes de futur.

La webinar es celebrar脿 en format telem脿tic de 9:30 a 11:30h. Per a participar-hi 茅s necess脿ria la inscripci贸 pr猫via mitjan莽ant el formulari web: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRXsq-pYnhZR8J913jm8vkPwnkXkZctRNhyhNJ849h7GhGMA/viewform

Les places s贸n limitades segons ordre d鈥檌nscripci贸. El termini d鈥檌nscripci贸 finalitzar脿 el proper 12 de de novembre.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.