MOLLET.png

Carta de Serveis

El proper 19 de novembre, l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat organitza una sessió webinar de presentació de resultats del programa «Habiba – Dones i Salut Comunitària a l’Alt Empordà».

En aquesta sessió, a la qual assistiran la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez Juli, i un representant de la Fundació ”la Caixa”, es presentaran els resultats i les principals línies de treball endegades en el marc del programa.

El projecte Habiba, finançat per la Convocatòria Interculturalitat i Acció Social 2020 de la Fundació “la Caixa”, que s’ha executat en el decurs de tot l’any 2020 al municipi de Sant Pere Pescador, té com a principal objectiu promoure l’equitat en l’exercici del dret a la salut i l’accés al sistema de salut de les dones d’origen migrant de la comarca.

El Programa Habiba ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Amunt i Crits-Dones Referents Comunitàries, que a través de la metodologia del creuament de sabers ha dinamitzat les sessions de treball amb dones migrades i professionals de salut de l’ABS de l’Escala en el marc de l’elaboració del Diagnòstic de Salut Comunitària de Sant Pere Pescador i de les accions comunitàries definides a partir d’aquest. Aquestes han estat encaminades a generar espais de treball comunitaris i empoderar les dones migrades com a actius en salut de la nostra comarca.

El programa previst per a la jornada serà el següent

09:30 – 09:45. Obertura de la jornada

• Sònia Martínez i Juli , presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
• Representant de la Fundació Bancària “la Caixa”.

09:45 – 10:00h. Presentació del Programa Habibia, Dones i Salut Comunitària a l’Alt Empordà, a càrrec de l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal.

10:00 - 10:40h. Presentació dels principals resultats del Programa, a càrrec de l’Associació Amunt i Crits, dones referents comunitàries.
• El Diagnòstic de salut comunitària de Sant Pere Pescador.
• Guia de plantes medicinals
• Taller sobre l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)
• Vídeos divulgatius sobre l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)


10:40 – 11.00h. Tancament, espai de reflexió i propostes de futur.

La webinar es celebrarà en format telemàtic de 9:30 a 11:30h. Per a participar-hi és necessària la inscripció prèvia mitjançant el formulari web: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRXsq-pYnhZR8J913jm8vkPwnkXkZctRNhyhNJ849h7GhGMA/viewform

Les places són limitades segons ordre d’inscripció. El termini d’inscripció finalitzarà el proper 12 de de novembre.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.