CADAQUES.png

Carta de Serveis

El passat dissabte 23 d鈥檕ctubre, 42 joves de Figueres i la comarca van participar en la primera sortida, despr茅s de la pand猫mia de la Covid-19, organitzada des de l鈥橭ficina Jove de l鈥橝lt Empord脿 i centrada en la tem脿tica mediambiental. Els joves participants van visitar les instal路lacions del Centre de Tractament de Residus (de Pedret i Marz脿), gestionades per l鈥櫭rea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿.

La visita guiada, que van dur a terme els t猫cnics de l鈥櫭爎ea, va descobrir als joves tot el proc茅s que es realitza a les deixalles que arriben al centre. Una de les parts que m茅s van impressionar als joves va ser el vas on s鈥檃boquen les tones de brossa a l鈥檈spera de tractar-les i que ajuden a entendre la magnitud de la suma de les petites accions que realitzem a casa, quan llencem alguna cosa a les deixalles.

La visita va anar acompanyada d鈥檜n taller de conscienciaci贸 on els joves de la comarca van poder veure les dificultats afegides en el tractament de les deixalles quan no es recicla.

L鈥檃ctivitat va tenir molt d鈥櫭▁it i la majoria de joves es van manifestar sorpresos en descobrir la dif铆cil tasca de tractar la brossa.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.