ORDIS.png

Carta de Serveis

Els consellers de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Anna Palet i Agustí Badosa, acompanyats de tècnics de l'àrea, estan realitzant tot un seguit de visites tècniques als diferents centres d’acollida d’animals de Catalunya per recollir impressions i veure diferents experiències i maneres de gestionar els animals perduts o abandonats.

Els tràmits administratius per la construcció del nou centre a la comarca segueixen el seu curs mentre s’està fent una feina de diagnosi per poder articular el millor servei possible amb el benestar animal com a prioritat principal del projecte. Les visites permetran contrastar els diferents sistemes de gestió, estudiar les seves problemàtiques més habituals i definir la gestió més adient pel nou centre d'acollida comarcal que es construirà l'any vinent a Pedret i Marzà.

Les darreres visites que s’han realitzat han portat una delegació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Maresme i al Centre d'Acollida d'Animals de La Selva (CAAS La Selva), ubicat a Tossa de Mar. En aquesta darrera visita el vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, Francesc Jesús Becerra i el Cap de la Unitat de Sostenibilitat, Miguel Garcia, van mostrar totes les instal·lacions del centre.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.