DARNIUS.png

Carta de Serveis

En el marc de la Setmana Europea de la prevenció de residus, que se celebra del 20 al 28 de novembre l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà durà a terme diferents accions. Una d'elles serà les visites per famílies al Centre de Tractament de Residus situat a Pedret i Marzà. En aquesta activitat, els adults faran una visita més tècnica al CTR i els infants faran una visita a través d'un conte i tallers de reciclatge.

Aquestes visites es realitzaran el dissabte 27 de novembre a les deu del matí i tindran una duració d’unes dues hores. Les inscripcions s’han de realitzar telemàticament a través del formulari: https://forms.gle/aj8vAjuxFcFnu323A

«Residora, la rateta que no volia llençar res»

El dia 20 de novembre, els veïns i veïnes de Pedret i Marzà faran una visita al complex del CTR perquè puguin conèixer les instal·lacions que enguany celebren 30 anys. També es presentarà el conte «Residora, la rateta que no volia llençar res», elaborat perquè tingui un valor educatiu i que va acompanyat d’un contingut pedagògic destinat per a nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial, perquè els alumnes aprenguin les bases del reciclatge i la prevenció de residus i alhora practiquin la lectura, l'expressió oral i les manualitats.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.