GARRIGAS.png

Carta de Serveis

En el marc de la Setmana Europea de la prevenci贸 de residus, que se celebra del 20 al 28 de novembre l'脌rea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 dur脿 a terme diferents accions. Una d'elles ser脿 les visites per fam铆lies al Centre de Tractament de Residus situat a Pedret i Marz脿. En aquesta activitat, els adults faran una visita m茅s t猫cnica al CTR i els infants faran una visita a trav茅s d'un conte i tallers de reciclatge.

Aquestes visites es realitzaran el dissabte 27 de novembre a les deu del mat铆 i tindran una duraci贸 d鈥檜nes dues hores. Les inscripcions s鈥檋an de realitzar telem脿ticament a trav茅s del formulari: https://forms.gle/aj8vAjuxFcFnu323A

芦Residora, la rateta que no volia llen莽ar res禄

El dia 20 de novembre, els ve茂ns i ve茂nes de Pedret i Marz脿 faran una visita al complex del CTR perqu猫 puguin con猫ixer les instal路lacions que enguany celebren 30 anys. Tamb茅 es presentar脿 el conte 芦Residora, la rateta que no volia llen莽ar res禄, elaborat perqu猫 tingui un valor educatiu i que va acompanyat d鈥檜n contingut pedag貌gic destinat per a nens i nenes d鈥檈ducaci贸 infantil i cicle inicial, perqu猫 els alumnes aprenguin les bases del reciclatge i la prevenci贸 de residus i alhora practiquin la lectura, l'expressi贸 oral i les manualitats.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.