GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Aquest dimarts s鈥檋a fet el lliurament dels premis del Concurs de fotografia de patrimoni de l鈥橝lt Empord脿 que des de l鈥檈dici贸 del 2018 es realitza a trav茅s de la xarxa social d鈥橧nstagram en lloc de la fotografia convencional en paper. En aquesta edici贸, les imatges participants en el concurs havien d鈥檈star relacionades amb els b煤nquers.

L鈥檈tiqueta del concurs va recollir 306 fotografies. D鈥檃questes es van triar les tres fotografies premiades: creativa, in猫dita i popular. La fotografia creativa l鈥檋a guanyat George Cabral de Souza que va presentar una fotografia de llarga exposici贸 de la bateria L-6 de l鈥橢scala. La fotografia in猫dita recau en una instant脿nia de Josep M. Dacosta que va retratar un b煤nquer que passa desaparecebut molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes. El darrer premi ha estat per una foto del b煤nquer del 芦Predigolet禄, de Dolors Puntunet, que amb 674 m鈥檃grades ha guanyat la categoria de fotografia popular.

El concurs, que promou l鈥櫭爎ea de Cultura del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, es desenvolupa com a eina de sensibilitzaci贸 en el marc del patrimoni cultural de la zona. Les fotografies s鈥檋avien de penjar amb l鈥檈tiqueta #bunquersccae i havien d鈥檃nar acompanyades del nom del municipi o nucli on s鈥檋avia realitzat la imatge, amb ben ent猫s que havia d鈥檈star situat dins del territori de la comarca de l鈥橝lt Empord脿.

Les bases del concurs tamb茅 assenyalen que els participants havien de tenir un perfil p煤blic. La participaci贸 era gratu茂ta i cadascun dels concursants podien presentar fins a dues imatges que, a partir d鈥檃ra, podran ser utilitzades en accions de difusi贸 i sensibilitzaci贸 dels projectes de patrimoni de l鈥橝lt Empord脿, per part del Consell Comarcal.

El jurat va establir tres categories: creativa, in猫dita i popular. Aquesta darrera es va decidir entre les imatges que tenien m茅s likes. Cada premiat ha rebut 400 euros i un trofeu. El jurat estava per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l鈥櫭爉bit objecte del concurs (fot貌graf, t猫cnic de patrimoni cultural o community manager).

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.