FORTIA.png

Carta de Serveis

El Consell comarcal de l’Alt Empordà ha realitzat la lectura del manifest del 25N amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Aquesta reivindicació reafirma el compromís de l’ens comarcal amb la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones.

«El Consell Comarcal té el deure de lluitar contra les violències masclistes, per això la igualtat de gènere és una prioritat, una qüestió de justícia social. Les dones estem excloses de manera sistemàtica en l’espai públic, però també en el privat, per això, és necessari treballar tots plegats, fent xarxa, per construir una societat més justa» ha dit la presidenta Sònia Martínez en la presentació de l’acte.

Enguany el Consell Comarcal ha publicat un vídeo a les xarxes socials amb motiu d’aquesta efemèride, que mostra situacions de flagrant violència masclista que ens haurien de despertar per denunciar-les si mai les detectem.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KnW_UnKXIEA

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.