FORTIA.png

Carta de Serveis

El diumenge 27 de mar莽 s鈥檌nicien les sortides els espais naturals de l鈥橢mpord脿. Els diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empord脿 organitzen de forma coordinada amb les 脿rees de turisme dels Consells Comarcals de l鈥橝lt i el Baix Empord脿 un conjunt de sortides guiades al llarg de 20 diumenges i 1 dissabte distribu茂ts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides est脿 programada pel proper diumenge, 27 de mar莽, 茅s una sortida en bicicleta, que porta el nom Resseguint els camins de l鈥檃igua, promoguda pel Parc Natural dels Aiguamolls de l鈥橢mpord脿 . En tots els casos, les places s贸n limitades i s鈥檋a de reservar pla莽a amb antelaci贸, a cada visita hi ha l鈥檈nlla莽 o tel猫fon de contacte de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de mar莽, abril, maig i juny es programen visites a indrets amb activitats tan diverses com el paratge de Tudela amb els 6 sentits, els voltants de Sant Ll煤cia, la vall petita de Santa Caterina, qu猫 ens diuen els ocells?, nit d鈥檃stronomia, cel d鈥檈stiu o cel d鈥檋ivern, Visita guiada per rius, recs i canals fins a les llaunes i llurs peixos, Puig Neul贸s, la Ruta de benestar i silenci per les goles del Fluvi脿 o l鈥檕lor de Montgr铆.

Despr茅s de l'estiu, les sortides guiades est脿 previst reprendre-les el 18 de setembre i finalitzen el desembre, amb una sortida al Puig d鈥橢squers, un itinerari amb esnorquel, entre praderes de posid貌nia i roques, l'olivar ecol貌gic del Montgr铆, ornitocaiac pel Fluvi脿 i l鈥橧lla de Caramany, sota el mantell verd de les Gavarres, el Monestir de Solius i el seu entorn, els comuns d'Espolla, endinsant-nos al Parc Natural de Cap de Creus, el paisatge de la pedra seca de la Garriga d鈥橢mpord脿, Vallpresona - Caleta de Concagats - Senyor Ram贸n i Esculls de Canyet i Ornito Baix Ter.

Els espais naturals que participen aquest any s贸n els parcs naturals dels Aiguamolls, el del Cap de Creus i el del Montgr铆, Illes Medes i el Baix Ter i els Consorcis de les Gavarres i el de Salines-Bassegoda. Tamb茅 l鈥橝juntament de Santa Cristina d鈥橝ro representant l鈥檈spai natural de l鈥橝rdenya.

L'any passat es van realitzar un total de 18 sortides que van aplegar m茅s de 300 participants, tot i les restriccions de la pand猫mia.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.