ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Enguany s鈥檈st脿 duent a terme una nova edici贸 del Projecte TIC-TAC a Sant Pere Pescador, una iniciativa de dinamitzaci贸 comunit脿ria i formaci贸 TIC al municipi. Aquesta acci贸 ha estat dinamitzada pels professionals d鈥檃cci贸 comunit脿ria, d鈥檃collida i la mediadora intercultural de l鈥橢quip d鈥橧nclusi贸 i Atenci贸 a la Comunitat del Consell Comarcal.

En aquesta nova edici贸 s鈥檋a engegat una via de col路laboraci贸 amb l鈥橧nstitut Cendrassos de Figueres i, concretament, s鈥檋a treballat conjuntament amb l鈥檃lumnat i professorat del cicle superior de Desenvolupament d鈥橝plicacions Web (DAW). Aquesta col路laboraci贸 ha perm猫s dissenyar i desenvolupar un portal web que aglutina el procediment dels diversos tr脿mits i gestions que els i les participants del TIC-TAC han treballat durant les sessions formatives. A m茅s, en aquest web s鈥檋i ha contemplat un espai participatiu on els visitants podran fer comentaris i solucionar dubtes de forma col路laborativa.

L鈥檃plicaci贸 web, desenvolupada per l鈥檃lumnat del cicle superior de Desenvolupament d鈥橝plicacions Web de l'Institut Cendrassos de Figueres, s鈥檋a presentat al concurs Wapps.cat, en qu猫 participen diversos projectes d鈥檃plicacions en catal脿.

El projecte, que es troba en fase de desenvolupament final per part de l鈥檃lumnat, ser脿 una realitat i estar脿 disponible durant els propers mesos amb el prop貌sit que esdevingui una guia de refer猫ncia per a la ciutadania a l鈥檋ora de realitzar tr脿mits i gestions on-line.

El Projecte comunitari d鈥檃lfabetitzaci贸 digital 茅s una iniciativa impulsada per l鈥橢quip d鈥橧nclusi贸 i Atenci贸 a la Comunitat del Consell Comarcal, que compta amb el suport econ貌mic del Programa Benestar i Comunitat de Dipsalut.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.