MOLLET.png

Carta de Serveis

Aquest mes de maig, l'Agència Comarcal de l'Energia i Clima (ACEC) del Consell Comarcal de l'Alt Empordà realitzarà la tercera edició del Punt d'Informació Energètica. Concretament, es portaran a terme diferents activitats per promocionar l'autoconsum solar fotovoltaic a l'habitatge: assessoraments personalitzats i tallers.

Els dies 9, 18, 26 i 31 de maig un tècnic especialitzat es desplaçarà als ajuntaments de Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries, Figueres i la Jonquera per tal de dur a terme assessoraments personalitzats. A partir de les dades reals de consum, s'entregarà un informe amb recomanacions concretes de la dimensió de la instal·lació per cada cas en particular, així com el cost, estalvis econòmics i energètics, ajuts i bonificacions fiscals.

A més, els mateixos dies es faran tallers d'autoconsum solar fotovoltaic oberts a tothom en horari de 18:30 a 20 h per informar de manera pràctica i didàctica sobre el funcionament, els avantatges i els beneficis d'aquestes instal·lacions.

Caldrà sol·licitar cita prèvia a través del web del Consell Comarcal https://www.altemporda.org/ o bé podeu reservar hora telefònicament al 972503088 ext 402. Els assessoraments es podran portar a cap de forma presencial o telemàticament i caldrà especificar-ho al moment de la inscripció.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.