BORRASSA.png

Carta de Serveis

Aquest mes de maig, l'Ag猫ncia Comarcal de l'Energia i Clima (ACEC) del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 realitzar脿 la tercera edici贸 del Punt d'Informaci贸 Energ猫tica. Concretament, es portaran a terme diferents activitats per promocionar l'autoconsum solar fotovoltaic a l'habitatge: assessoraments personalitzats i tallers.

Els dies 9, 18, 26 i 31 de maig un t猫cnic especialitzat es despla莽ar脿 als ajuntaments de Sant Pere Pescador, Castell贸 d'Emp煤ries, Figueres i la Jonquera per tal de dur a terme assessoraments personalitzats. A partir de les dades reals de consum, s'entregar脿 un informe amb recomanacions concretes de la dimensi贸 de la instal路laci贸 per cada cas en particular, aix铆 com el cost, estalvis econ貌mics i energ猫tics, ajuts i bonificacions fiscals.

A m茅s, els mateixos dies es faran tallers d'autoconsum solar fotovoltaic oberts a tothom en horari de 18:30 a 20 h per informar de manera pr脿ctica i did脿ctica sobre el funcionament, els avantatges i els beneficis d'aquestes instal路lacions.

Caldr脿 sol路licitar cita pr猫via a trav茅s del web del Consell Comarcal https://www.altemporda.org/ o b茅 podeu reservar hora telef貌nicament al 972503088 ext 402. Els assessoraments es podran portar a cap de forma presencial o telem脿ticament i caldr脿 especificar-ho al moment de la inscripci贸.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.