AGULLANA.png

Carta de Serveis

Aquest mes de maig, l'Agència Comarcal de l'Energia i Clima (ACEC) del Consell Comarcal de l'Alt Empordà realitzarà la tercera edició del Punt d'Informació Energètica. Concretament, es portaran a terme diferents activitats per promocionar l'autoconsum solar fotovoltaic a l'habitatge: assessoraments personalitzats i tallers.

Els dies 9, 18, 26 i 31 de maig un tècnic especialitzat es desplaçarà als ajuntaments de Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries, Figueres i la Jonquera per tal de dur a terme assessoraments personalitzats. A partir de les dades reals de consum, s'entregarà un informe amb recomanacions concretes de la dimensió de la instal·lació per cada cas en particular, així com el cost, estalvis econòmics i energètics, ajuts i bonificacions fiscals.

A més, els mateixos dies es faran tallers d'autoconsum solar fotovoltaic oberts a tothom en horari de 18:30 a 20 h per informar de manera pràctica i didàctica sobre el funcionament, els avantatges i els beneficis d'aquestes instal·lacions.

Caldrà sol·licitar cita prèvia a través del web del Consell Comarcal https://www.altemporda.org/ o bé podeu reservar hora telefònicament al 972503088 ext 402. Els assessoraments es podran portar a cap de forma presencial o telemàticament i caldrà especificar-ho al moment de la inscripció.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Cita prèvia
Cita prèvia
Cita prèvia
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
animals
Web Empordà Turisme
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.