CADAQUES.png

Carta de Serveis

Els dies 27, 28 i 29 d’abril, l’àrea de Turisme del Consell Comarcal realitzarà una Fam Trip comarcal, amb l’objectiu de promocionar la ruta del projecte BICITRANSCAT a les agències de viatges receptives. En total participaran 5 agències de les comarques gironines i barcelonines especialitzades en cicloturisme, i algunes d’elles amb senderisme. L’objectiu d’aquesta Fam Trip és que les agències receptives provin el producte i que el dia de demà el puguin oferir als seus clients, provinents sobretot dels mercats català, espanyol, francès, alemany, belga, i països nòrdics.

El viatge, organitzat per les oficines de turisme de Figueres, Castelló d’Empúries i Roses, va començar el dia 27 a Figueres, on van fer una visita a la ciutat. El Consell Comarcal va exposar la ruta BICITRANSCAT i tots els enllaços disponibles amb aquesta ruta a peu, en bicicleta i combinant-ho amb transport públic. El dia 28 es donarà tret de sortida a la ruta en bicicleta des de la capital altempordanesa, es durà a terme una visita cultural a Castelló d’Empúries, i se seguirà tot el traçat fins a Roses, on veuran com se subhasta el peix a la llotja. Pel que fa al tercer i darrer dia, s’anirà tot pedalant de Roses a Vilajuïga, on també coneixeran un celler i la zona vitivinícola de la comarca, i es tornarà en tren fins a Figueres.

El projecte BICITRANSCAT té com a objectiu unir les principals destinacions turístiques de Girona i els Pirineus Orientals a través d’un eix pedalable interconnectat a diferents maneres amb el transport públic. Tot plegat amb la finalitat d’afavorir la mobilitat sostenible i permetent una variant costanera a l’actual ruta Pirinnexus, que suposa una alternativa a les carreteres sovint saturades els mesos estivals.

Aquesta es l’última Fam Trip que s’organitza des del Consell Comarcal en el marc del projecte BICITRANSCAT. Durant aquest darrer any s’han acollit 3 operadors més amb molt bona rebuda, el qual s’espera que presentin els seus paquets als catàlegs de finals de 2022 i principis del 2023.

El projecte BICITRANSCAT ha estat cofinançat en un 65 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través d'Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu de POCTEFA és el de reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. L'ajuda se centra en el desenvolupament d'activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres, a través d'estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.foto-bicitranscat-2.jpg

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Cita prèvia
Cita prèvia
Cita prèvia
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
animals
Web Empordà Turisme
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.