ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Associació Empordà Turisme van presentar ahir el nou vídeo de la campanya turística «Una Porta a l’Empordà». El vídeo, que com el nom indica el protagonitza una porta, pretén que l’espectador viatgi a l’Empordà a través d’ella, i pugui gaudir d’experiències gastronòmiques, paisatgístiques i lúdiques a ambdues comarques. L’objectiu d’aquesta campanya és desestacionalitzar l’època turística i donar a conèixer que es pot allargar perfectament, podent dur a terme activitats durant tot l’any.

Paral·lelament al vídeo promocional (que s’ha fet de diverses durades), s’ha cregut oportú fer 6 càpsules per destacar els temes que han considerat més importants de l’Empordà: la gastronomia, la platja, el patrimoni, el cicloturisme i l’enoturisme. Cada càpsula té una durada de 15 segons.

El vicepresident quart i conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Agustí Badosa, ha explicat que la campanya va dirigida a un públic de proximitat. «D’aquí la figura de la porta, mostrant que l’Empordà es troba a pocs quilòmetres de qualsevol poble o ciutat de Catalunya, però també del sud de França o a nivell espanyol», assegura. Badosa ha afegit que «l’Empordà és tranquil·litat, però alhora té molta varietat de paisatge, d’experiències i coses a fer».

Per la seva banda, el vicepresident primer i conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé, ha recordat que “és la tercera campanya d’estiu que fem sota la marca Empordà, enfocada principalment a Catalunya i al sud de França, amb un important desplegament a mitjans de comunicació i xarxes socials”. Dilmé ha explicat que l’èxit d’aquest tipus de campanyes no seria possible sense la complicitat de tots els agents, públics i privats, d’un territori únic: “aquest és el gran valor de la marca Empordà”.

L’encàrrec de realitzar aquest vídeo ha estat per l’empresa rosinca «Almanegra», que s’ha encarregat de la producció, l’enregistrament i de l’edició. Des de les dues administracions comarcals i des de l’Associació Empordà Turisme s’impulsarà a partir d’ara una campanya de difusió del vídeo, que passa per diferents mitjans, plataformes digitals i xarxes socials, com TV3, Spotify o Instagram.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Cita prèvia
Cita prèvia
Cita prèvia
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
animals
Web Empordà Turisme
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.