GARRIGAS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb els Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Roses i l’Escala, han presentat el nou format de la Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà, que torna després d’uns anys d’aturada a causa de la pandèmia. Els organitzadors, que han presentat el nou format en una roda de premsa celebrada al passeig marítim d’Empuriabrava, han volgut diferenciar-se de l’anterior format amb noves propostes.
Les activitats començaran amb un circuit d’inflables, tant terrestres com aquàtics. Es continuarà amb una festa holi i una festa de l’escuma. La jornada acabarà amb la DJ Alegre que amenitzarà la festa fins a les 22h.
La trobada, que tindrà lloc el pròxim 19 de juny a la zona esportiva del passeig marítim d’Empuriabrava, es durà a terme de les 16 a les 22h i comptarà amb la participació d’uns 500 joves d’entre 12 i 17 anys, pertanyents a algun casal o espai jove de la comarca.
El vicepresident i conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, ha assegurat que en aquesta edició hi ha un rècord de participació respecte a les tres edicions anteriors. A més, Vila s’ha mostrat orgullós que les administracions s’hagin coordinat per fer-ho possible, assegurant que “arran de la pandèmia, activitats com aquestes són més necessàries que mai”. El vicepresident també ha defensat les polítiques destinades a la promoció del lleure: “des del Consell Comarcal hi continuarem apostant, perquè són els fonaments del que els joves seran el dia de demà”, afirma.
A la roda de premsa també han estat presents l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, la regidora de Joventut i Esports de Roses, Verònica Medina, i la tinent d’alcaldia de l’Escala, Marta Rodeja. Tots tres han posat en relleu la importància de la bona entesa i participació que hi ha hagut entre les administracions per dur a terme projectes com aquests. A més, s’han instat a continuar aquesta activitat durant futures edicions sense interrupcions.
La trobada comptarà també amb un salt en paracaigudes, organitzat per SkyDive Empuriabrava, que commemorarà el 30è aniversari del salt que l’empresa va dur a terme per les Olimpíades de l’any 1992.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.