NAVATA.png

Carta de Serveis

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà convoca la XXVII edició del ja tradicional Concurs d’Instagram. Enguany està dedicat a les construccions de Pedra Seca, una tècnica constructiva molt típica de l’Alt Empordà. Consisteix en l’edificació de pedres sense utilitzar cap tipus de pasta o element que les uneixi, més enllà de sorra per omplir els buits que hi puguin quedar. Així doncs, es considera una de les tècniques constructives més antigues de la humanitat.
L’Alt Empordà, doncs, és una comarca farcida de construccions amb aquesta tècnica. És per això que des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà se li vol donar la importància que requereix i donar-ho a conèixer a la població.
El concurs d’Instagram tindrà tres premis:
• Imatge creativa: Premi de 300€ i trofeu
• Imatge inèdita: Premi de 300€ i trofeu
• Imatge popular: La que tingui més “likes”. Premi de 300€ i trofeu.
Per poder optar a aquests premis s’haurà de publicar una fotografia amb l’etiqueta #PedraSecaCCAE, hauran d’estar fetes a l’Alt Empordà i s’ha de seguir al compte d’Instagram del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (@CCAltEmporda). El termini per presentar-se al concurs és fins el 30 de setembre.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.