GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a través de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (ACEC), ha decidit organitzar diferents exposicions, juntament amb les Diputacions de Girona i Barcelona, i dos tallers sobre autoconsum solar fotovoltaic. Ho fa en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre, i de la Setmana de l’Energia, que té lloc del 26 al 30 de setembre.


Una de les exposicions es duu a terme a Fortià entre el 19 i el 30 de setembre. Porta per nom “L’impacte del Pacte 2020”, i fa un balanç de les actuacions de mitigació del canvi climàtic executades per uns vuitanta municipis fins l’any 2020. Aquest balanç es fa sobre la base dels informes de seguiment municipal del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES), i també mostra exemples de les actuacions des del sector terciari i residencial.


L’altra exposició és a Pont de Molins entre el 26 i el 28 de setembre, i porta per títol “Exposició sobre la rehabilitació energètica d’edificis”. Es tracta de 5 grups d’hexàgons, en els quals s’hi exposa els procediments que cal seguir per la rehabilitació. L’objectiu és que el participant obtingui els consells correctes i eficients per poder fer una rehabilitació estalviant energia.


Per altra banda, l’ACEC també ha organitzat dos tallers presencials per a la instal·lació de plaques d’autoconsum solar fotovoltaic. El primer serà el 21 de setembre a Vila-Sacra, i el segon el 27 de setembre a Terrades. L’objectiu és parlar i assabentar-se, de forma pràctica, sobre el cost, l’estalvi, el dimensionament, els ajuts i les bonificacions fiscals. El projecte és gratuït i obert a tota la ciutadania de la comarca. Cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 972 50 30 88 extensió 402.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.