GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

En marxa una nova edició dels tallers de memòria i de gimnàstica per a persones grans a diferents municipis de l’Alt Empordà. Els tallers, dirigits i impartits per professionals de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal, tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de la comarca. Aquest 2022 ja es recupera la normalitat, després de l’última edició marcada encara per les restriccions degudes a la pandèmia.


Els tallers s’adrecen a persones majors de 65 anys, i es fan en aquells municipis que han sol·licitat l’activitat. S’hi treballa de forma íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans.


El taller de memòria facilitat un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades. Aquesta activitat consta de dotze sessions d’una hora setmanal cadascuna. Com a novetat, en aquesta edició es dedicarà una sessió dels tallers de memòria al ball, com a eina per exercitar la memòria a través de la música i el moviment.


El taller de gimnàstica té com a objectiu mantenir la forma física i promoure un envelliment saludable. Les activitats programades permeten mantenir i millorar les capacitats físiques, treballar la mobilitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la respiració. El taller també facilita tècniques de relaxació i bons hàbits per prevenir lesions. Es duu a terme en deu sessions d’una hora setmanal.


Aquesta tardor està previst que es facin 37 grups de tallers de memòria en 30 municipis diferents. Pel que fa als tallers de gimnàstica, se n’han programat 16 grups en 14 municipis. Per més informació podeu contactar al Consell Comarcal de l’Alt Empordà a través del telèfon 659 68 30 70 o pel correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.