ALBANYA.png

Carta de Serveis

En el darrer ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, celebrat dimarts passat, es va aprovar inicialment el Pla d’Usos del Pantà de Darnius Boadella. També es va donar el vistiplau a les ordenances fiscals per a l’exercici del 2023 que no registren cap augment, llevat d’alguns ajustaments puntuals. Aquest darrer dictamen va rebre el suport unànime del Consell d’Alcaldes celebrat el dia 19 de setembre a Palau de Santa Eulàlia.

El Pla d’Usos del Pantà es va elaborar a petició dels ajuntaments de Darnius, Sant Llorenç de la Muga, Maçanet de Cabrenys i Terrades. Es va redactar seguint tota la normativa i ajustant-se a la legislació vigent i va comptar amb un ajut de l'Agència Catalana de l'Aigua per sufragar les despeses derivades de la redacció dels plans d'usos recreatius d’embassaments de Catalunya.

L’objectiu és obtenir un document que faciliti al Consell Comarcal i als ajuntaments de l’entorn del pantà la presa de decisions per explotar serveis i activitats de lleure que es puguin establir a l’embassament i als seus voltants. com navegació, pesca, bany, senderisme, bicicleta de muntanya, acampada, excursions a cavall, turisme, activitats d’educació ambiental, vehicles 4x4, quads, etc.

A més d’aquest tema, en el ple de dimarts es van aprovar -en tots els casos per unanimitat- l’informe relatiu al Compte General 2021, o les contraprestacions econòmiques de l’Àrea de Medi Ambient pel 2023, relacionades amb les competències delegades pels ajuntaments de la comarca en matèria de tractament i deposició de residus al CTR, recollida selectiva FORM, residus especials i protecció d'animals. Aquest punt anava lligat amb el de les ordenances fiscals.

També es van aprovar expedients que tractaven diversos convenis del Consell Comarcal amb altres administracions com el que s’ha establert amb la Diputació de Girona per a la realització de la Línia 1 del Pla de Serveis d'Assistència en Matèria de Prevenció d'Incendis. En el capítol de precs i preguntes es va informe sobre l’estat de redacció del nou plec de clàusules per a l’adjudicació de les obres de construcció del Centre de Protecció d’Animals que s’espera enllestir de forma imminent.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.