ELFAR.png

Carta de Serveis

La Taula Comarcal de Maltractaments a la Gent Gran ha organitzat, del 7 a l’11 de novembre, la setmana “Compartim”. Una setmana que té per objectiu fer entendre que fer-se gran no és un problema i eliminar els estereotips que hi ha sobre la vellesa, el que es coneix com a edatisme.


La setmana “Compartim” consisteix en la visita, per part de membres de la Taula Comarcal de Maltractaments a la Gent Gran, a escoles i instituts d’arreu de la comarca per dur a terme xerrades, tallers i d’altres tipus d’activitats entre alumnes i gent gran. Amb això, es vol establir un vincle entre els adults i els joves per donar a conèixer la realitat i fugir de prejudicis i discriminacions contra les persones grans.


Jocs de taula, taller de pinxos de fruita, contes per fer-se grans, converses, tallers de costura... són algunes de les moltes activitats que s’estan duent a terme aquesta setmana.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.