AGULLANA.png

Carta de Serveis

El passat dimarts 22 de novembre, al Saló Vermell del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, va tenir lloc l’entrega de premis als guanyadors del Concurs de Fotografia de Patrimoni del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Enguany el concurs anava sobre el patrimoni de Pedra Seca.
Els requisits per concursar eren ser seguidor del compte d’Instagram del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (@ccaltemporda), penjar les fotos a Instagram amb l’etiqueta #PedraSecaCCAE, ser l’autor de les fotografies i que surtin element de pedra seca a la comarca de l’Alt Empordà, entre d’altres.
Les categories de premis eren la fotografia més creativa, la fotografia més inèdita, i la fotografia més popular. Totes elles amb 300€ de premi. Els guanyadors han estat els següents:
• @enrictorne a la categoria de fotografia més creativa.
• @daco_de_figueres a la categoria de fotografia més inèdita
• @jjooaann96 a la categoria de fotografia més popular, amb 939 “m’agrada”.
Els premis van ser entregats per la presidenta, Sònia Martínez, el vicepresident i conseller de Cultura, Josep Maria Bernils, i la consellera d’Ensenyament, Júlia Gil.
Precisament enguany s’ha triat la pedra seca com a protagonista del concurs, amb l’objectiu de donar a conèixer el gran patrimoni d’aquest tipus de construcció que tenim a molts indrets de l’Alt Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.