ORDIS.png

Carta de Serveis

5f10f6b2-a106-4cc3-9ac7-097aa7364e62.jpgLa sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va acollir, el passat dijous, una nova Taula de Formació i Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà, un lloc de trobada on es reuneixen professionals de diversos sectors vinculats amb la formació i l’ocupació juvenil a la nostra comarca.


En aquesta edició es va presentar als professionals el nou Servei d’Emancipació Juvenil, creat darrerament des de l’Àrea de Joventut. Un servei que té per objectiu atendre a joves en risc d’exclusió a través d’atencions personalitzades i facilitant recursos formatius i laborals.


A continuació es va abordar la proposta d’Educació360, que va ser el tema central de la jornada. Es tracta d’un projecte educatiu que proposa una perspectiva que tingui en compte que a tot arreu s’aprèn i s’educa, en tots els temps, al llarg i ample de la vida, i no només a l’escola. Per donar a conèixer l’Educació360 als assistents, es va comptar amb ponències de professionals del sector com Albert Quintana o Laura Mencia.


La finalitat és que es pugui implementar aquesta perspectiva d’educació a l’Alt Empordà. Aquest fet passa per una col·laboració amb els centres de primària i de secundària, en què es connectin espais i temps lectius i no lectius, es connecti el “dins i fora escola” promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat, i que es connecti l’activitat del centre educatiu amb l’entorn. Es pot consultar més informació sobre l’Educació360 al web www.educacio360.cat.


Des de la Taula Comarcal de Formació i Ocupació Juvenil es mostren satisfets amb el desenvolupament de la jornada, i resten oberts a atendre qualsevol mena de dubte, tot esperant la celebració d’una nova edició properament.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.