ALBANYA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb el cos de Mossos d’Esquadra, van convocar el passat dijous 15 de desembre als alcaldes de la comarca a Marzà. El motiu era una reunió, amb la participació del cos de Mossos d’Esquadra, per explicar el funcionament de les noves càmeres de seguretat que s’estan instal·lant en molts municipis de Catalunya. Aquestes càmeres tindrien la funció de lectura de matrícules, entre d’altres, i anirien connectats directament al cos de Mossos d’Esquadra i a la Europol.
La trobada va ser un èxit, amb més de 30 representants dels diferents ajuntaments de la comarca, i on va haver quòrum per tirar endavant el projecte. Tot i això, els ajuntaments demanen a la Generalitat que ho sufragui, ja que asseguren que aquestes competències de seguretat no son municipals.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.