PALAUDE.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha decidit implantar 1512 panells solars al Centre de Tractament de Residus (CTR) i a l’abocador, situats ambdós a Pedret i Marzà. En concret s’instal·laran 1080 panells pel consum del CTR, i 432 pel de l’abocador, ocupant una superfície total de 3863 m2. Tot plegat es finançarà parcialment amb una subvenció rebuda pels fons europeus Next Generation, que ascendeix a 559.097€.
La potència instal·lada en aquests autoconsums solars fotovoltaics serà de 600kW, amb una producció aproximada de 1000MWh/h, el que equivaldria al consum d’uns 250 habitatges. Amb aquesta actuació es preveu un estalvi d’aproximadament un 30% del consum final d’energia de les dues plantes de tractament i disposició de residus de la comarca. Cal destacar també que l’espai que ocuparan els panells corresponen a l’abocador clausurat i, per tant, no ocuparà sòl útil.
Aquesta intervenció té un cost total de 789.112€. Amb la subvenció rebuda, però, el projecte estarà un 70% finançat. La diferència de l’import ja està prevista en el pressupost del Consell Comarcal per l’exercici del 2023.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.