ALBANYA.png

Carta de Serveis

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb el centre Europe Direct, han començat a impulsar, durant aquest curs escolar, xerrades als instituts i centres de la comarca. L’objectiu és donar a conèixer als joves de la comarca la possibilitat de viatjar, treballar i/o estudiar a la Unió Europea. L’escola La Salle o els instituts Ramón Muntaner de Figueres o el de la Jonquera en són exemples de centres que ja les han rebut.
Aquestes xerrades, que porten per títol “Joves Actius a la UE”, van a càrrec d’Europa Direct Girona, un centre que ofereix aquest tipus d’activitats per tal d’acostar la Unió Europea als joves, millorant els seus coneixements i implicant-los en la construcció d’Europa. Les xerrades tractarien de reflexionar amb els joves sobre el procés de transformació de Catalunya a partir de la seva integració a la Unió Europea el 1986; promoure el pensament crític, valorar el que s’ha aconseguit i analitzar els desafiaments i reptes que s’hi plantegen de cara al futur.
També s’aprofitaran aquestes visites als centres per introduir, entre d’altres, el programa Erasmus +, que actualment s’engloba en l’estratègia Europa 2021-2027. Les xerrades volen esperonar els estudiants a parlar idiomes, adquirir noves capacitats i competències i incorporar la capacitat que tindran al llarg de la seva vida acadèmica i professional de moure’s per tot l’espai europeu.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.