NAVATA.png

Carta de Serveis

El fins ara conseller comarcal d’ERC, Sergi Palomeras, va donar compte ahir al ple de la seva renúncia en el càrrec que ostentava al Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Una dimissió provocada pel seu nomenament com a nou director de Serveis Territorials de Justícia de la Generalitat a Girona.
Palomeras, electe per l’Ajuntament de Vilafant, va aprofitar la seva intervenció al plenari per fer un discurs de comiat, repassant els dos mandats els quals ha format part de la institució comarcal. Tot seguit, els grups municipals presents al plenari van agrair a Palomeras la seva tasca com a conseller comarcal a l’oposició, que va cessar aquest dimarts al ple.
Des del Consell Comarcal ja s’ha comunicat l’existència de la vacant a l’Administració Electoral i a la Junta Electoral Central, que en els pròxims dies anunciarà el seu successor.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.