CADAQUES.png

Carta de Serveis

• Demaneu i conserveu el tiquet de compra o la factura, ja que són la vostra garantia i els necessitareu si heu de reclamar.
• En compres presencials, la botiga no té l’obligació d’acceptar canvis de productes en bon estat. Per tant, informeu-vos abans. Si la compra és per internet, informeu-vos del dret de desistiment (possibilitat de retornar el producte en 14 dies).
• Tots els productes que es comprin han de contenir la marca CE i la identificació del fabricant, importador o venedor, és a dir, un responsable, per si cal denunciar i/o reclamar.
• En cas de disconformitat amb el producte, demaneu el full oficial de reclamació a l’empresa o contacteu-hi per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb l’Oficina de Consum de l’Alt Empordà.
• El maquillatge ha d’indicar la caducitat i els components per evitar al·lèrgies (protegiu la pell amb una capa de crema hidratant i maquilleu a sobre). És recomanable no usar aquests productes en menors de 3 anys.
• Comproveu que els complements (arcs amb fletxes, pistoles, barrets, diademes...) no tenen parts punxegudes ni peces petites que es puguin desprendre i implicar risc d’asfíxia.
• Els barrets han d’ajustar bé, perquè no llisquin sobre els ulls; evitareu accidents si les disfresses no són massa llargues.
• Compte amb el foc i les fonts de calor: les disfresses, perruques i màscares han d’estar fabricades amb materials no inflamables o de baixa combustibilitat.

Des de l’Oficina de Consum de l’Alt Empordà es recomana seguir aquestes indicacions per poder gaudir d’un bon carnestoltes i d’unes compres segures. Per qualsevol consulta l’Oficina es posa a disposició dels usuaris mitjançant el telèfon 972503088.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.