AGULLANA.png

Carta de Serveis

El passat dijous es va celebrar el primer aniversari de la inauguració de l’Espai d’Entitats de Sant Pere Pescador. Es tracta d’un espai gestionat entre el consistori i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà on s’hi desenvolupen accions adreçades a la ciutadania i atenció directa de forma oberta i sense cita.
L’objectiu d’aquest espai és que esdevingui un espai de referència i de trobada, on s’hi puguin compartir experiències i coneixements, on reunir-se, on formar-se i aprendre i on es puguin utilitzar i millorar habilitats en les TIC.
Actualment, a l’Espai d’Entitats s’hi realitzen els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i d’alfabetització de la Fundació Gentis, l’Escola d’Esquena (amb la col·laboració de l’equip mèdic de Sant Pere Pescador i fisioterapeutes del municipi), el projecte Dones i Salut, l’Espai TIC, etc.
En aquest espai s’hi ubica l’Equip d’Acció Comunitària, format per la tècnica d’Acció Comunitària del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la mediadora intercultural del municipi. És des d’aquí on s’inicia la cooperació entre els agents municipals i comarcals per tal d’impulsar i promoure el treball comunitari a través d’accions per la ciutadania.
A l’acte de celebració del primer aniversari hi va assistir, en representació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, la consellera comarcal Júlia Gil, que va agrair la feina que duu a terme l’Equip d’Acció Comunitària. “Des del Consell Comarcal seguirem dotant d’eines i recursos a l’Equip d’Acció Comunitària perquè puguin seguir duent a terme l’excel·lent i incansable feina que fan en aquest Espai d’Entitats de Sant Pere Pescador”, assegura.
L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, que va posar en valor les sinèrgies entre el consistori i el Consell Comarcal. “Quan les administracions s’entenen, poden sorgir grans projectes com aquest, i podem ajudar a les persones com ho fa l’Espai d’Entitats”, afirma.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.