BORRASSA.png

Carta de Serveis

El diumenge 26 de març s´inicien les sortides els espais naturals de l’Empordà. Els diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada amb les àrees de turisme dels Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà un conjunt de sortides guiades al llarg de 18 diumenges i tres dissabtes distribuïts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides està programada per al proper diumenge, 26 de març, es una sortida en bicicleta, que porta el nom Resseguint els camins de l’aigua, promoguda pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà . En tots els casos, les places són limitades i s’ha de reservar plaça amb antelació, a cada visita hi ha l’enllaç o telèfon de contacte de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen 9 visites a indrets amb activitats tan diverses com La Gutina, història i natura, el paratge de Tudela amb els 6 sentits, Usos tradicionals de les plantes a les Gavarres, Jornada anellament d’ocells a Castell-Cap Roig, visita guiada pels itineraris dels Aiguamolls, Ermites de l’Albera: Sant Genís i Sant Martí de Baussitges, Pedra seca a la Garriga d’Empordà i descoberta pel fons marí del Cap de Creus.

Després de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 17 de setembre i finalitzen el desembre.

Els espais naturals que participen aquest any són els parcs naturals dels Aiguamolls, el del Cap de Creus i el del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter, el Paratge natural d’Interès Nacional de l’Albera i els Consorcis de les Gavarres i el de Salines-Bassegoda. També l’Ajuntament de Palamós representant l’espai natural Espai d'Interès Natural Castell-Cap Roig.

L'any passat es van realitzar un total de 21 sortides que van aplegar prop de 400 participants.

Més informació: https://www.socemporda.com/espais-naturals/ 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.