ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L’Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Roses i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries continuen apostant pel talent emprenedor de la comarca amb l’organització de la quinzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà.
El termini de de presentació de candidatures estarà obert fins al 13 de maig de 2023 i el lliurament dels premis tindrà lloc el dia 16 de juny a la Capella del Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.
Pel que fa als guardons, aquests es distribueixen en cinc categories:
- Premi Jove Empresari, que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys amb una trajectòria empresarial destacada.
- Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa Altempordanesa més viable, innovador i amb major potencial de creixement, dotat amb un 1er Premi de 3.000€ en metàl·lic i publicitat al Setmanari l’Empordà per un valor de 1.500€; i un 2on Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic.
- Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi posat en pràctica iniciatives destacades en l’àmbit de la responsabilitat social i la sostenibilitat en el territori, dotat amb 1.500€ en metàl·lic.
- Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis: estudiants d’ESO i estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Els membres de l’equip guanyador (màxim 6 alumnes/equip) de cada categoria rebran una mini tauleta digital.
- Premi a la Innovació, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic.
- Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic.
Les bases completes de la convocatòria es poden consultar a:
www.premisemprenedorsaltemporda.com.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.