ALBANYA.png

Carta de Serveis

El servei de formació ocupacional que organitza l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’OkupAlt, ha posat punt final a la seva tretzena edició amb les tradicionals entregues de diplomes i “L’Hora OkupAlt”, unes entrevistes “Speed Dating” de dos minuts de durada amb els responsables de Recursos Humans de 10 empreses de la comarca, com son Transgourmet, Txots, Friolisa, Grupo Escudero, Sersall, Carrefour, Rocktail, Fundació Altem, Jardineria Solé, Associació de Càmpings Sant Pere i el Grup Tramuntana.
Al llarg d’aquest curs, que ha tingut dos mesos de durada, els joves han pogut triar formar-se en manteniment de brigada o en tasques forestals, duent a terme activitats de desbrossament, de poda, de pintura o de rehabilitació de parets, entre d’altres. Les tasques de manteniment de brigada s’han dut a terme al municipi de l’Escala, i les de jardineria han sigut itinerants en 20 municipis de la comarca.
Paral·lelament a les tasques pràctiques, els 23 joves que han dut a terme el curs també han dut a terme tallers de preparació d’entrevistes, formacions en riscos laborals, elaboració de currículums i xerrades sobre emprenedoria i motivació, entre d’altres.
Pel que fa al darrer dia, els participants van rebre la benvinguda de la mà del vicepresident i conseller de Joventut, Alfons Vila, que va agrair a les empreses i als municipis que s’han implicat en el projecte, i els va adreçar unes paraules als joves, assegurant-los que “des de Joventut seguirem treballant pel vostre futur i sempre trobareu la porta oberta per donar-vos un cop de mà”.
Els 23 joves inscrits són resultat d’un procés de selecció dels més de 70 joves que es van inscriure. Dels participants, cinc ja van acabar el curs formatiu amb una feina, fet que des del Consell Comarca es valora de forma molt positiva.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.