CADAQUES.png

Carta de Serveis

La trobada se celebrarà el 18 de juliol amb activitats gratuïtes pels joves que durant l’estiu participen en activitats de lleure, com casals, Espais Joves o activitats juvenils diverses. S’espera que hi participin prop de 500 persones.

La Ciutadella de Roses acollirà enguany la nova edició de la Trobada Jove, que des de fa anys organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà conjuntament amb els Ajuntament de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala.

L’objectiu d’aquesta trobada, des dels seus inicis, és facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu. La Trobada pretén ser un espai de referència pels joves que durant aquesta època de l’any realitzen diferents activitats relacionades amb el lleure, ja siguin casals joves com Espais Joves o activitats puntuals juvenils. Hi participaran prop de 500 joves de la comarca.

Durant la presentació que s’ha fet a la mateixa Ciutadella aquest divendres 7 de juliol, la consellera d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Júlia Gil, ha destacat que:
“Des del Consell Comarcal volem seguir fomentem un lleure orientat als valors, el civisme i la convivència; un lleure que ha de ser una font d'aprenentatge i desenvolupament dels i les joves, i això es fa possible gràcies a trobades com aquesta”.

Per la seva banda, Anna Massot l’alcaldessa de Castelló d’Empúries, on es va celebrar l’anterior trobada amb un gran èxit, ha passat el relleu a Roses recordant que “sempre estem a punt per col·laborar amb els municipis veïns i fer activitats conjuntes que intensifiquin el treball de cohesió que es fa des de la comarca” . Per la seva banda la regidora de joventut de l’Escala, Cristina Viegas ha mostrat la disposició del seu municipi a acollir la trobada del proper 2024.

En aquesta mateixa direcció l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, ha manifestat estar molt content d’acollir la trobada perquè “amb activitats com aquestes posem en valor dos objectius: en primer lloc el treball en xarxa que farà que els joves creïn un teixit que pot resultar en grans esdeveniments de futur al nostre territori, i en segon lloc, la cohesió entre els nostres municipis, que comparteixen la voluntat de fer protagonistes els joves per seguir creixent com a pobles i com a comarca”.

Aquest any la Trobada comptarà amb un programa farcit d’activitats gratuïtes. Començarà a les 16h amb activitats lúdiques com laser tag, futbol bombolla, rocòdrom, tir amb arc, slack line, pista americana, geocatching o escalada. Seguidament es realitzarà un Talent Show on cada casal podrà participar amb els seus joves més talentosos per mostrar les seves habilitats (cant, ball, piruetes, etc). Després del Talent Show els joves soparan conjuntament amb una vetllada amenitzada per ImproShows còmics, i finalment la jornada finalitzarà amb un concert de DJ Alegre.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.