ELPORT.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha acollit, aquest dilluns 17 de juliol, el ple de constitució de la nova corporació comarcal. Fruit dels darrers comicis municipals el plenari estarà format per 33 consellers: 13 de JUNTS, 11 d’ERC, 4 del PSC, 3 de Tots per l’Empordà, 1 de VOX i 1 d’AMUNT

Els 33 membres assistents han promès o jurat al càrrec per prendre possessió com a consellers. Han presentat candidatura tots els grups excepte la del Partit dels Socialistes que han votat la candidata de Junts Agustí Badosa, tal com han detallat a l’explicació de vot. Badosa ha obtingut 17 vots; Agnès Lladó (ERC), 11, Jaume Mach (Amunt) 1, Ignasi Mulleras (VOX) 1 i 3 vots en blanc de Tots per l’Empordà. D’aquesta manera, el pacte de govern amb el PSC ha garantit la continuïtat de JUNTS al capdavant de l’ens comarcal.
Agustí Badosa és Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA Executive per la EAE i la UPC, ha exercit com a director d’operacions en diverses empreses del sector privat.
Va començar la seva carrera política com a regidor de Sant Pere Pescador l’any 2007, municipi d’on ´s alcalde des de 2015 fina l di d’avui. Ha estat conseller comarcal i vicepresident del Consell Comarcal, al capdavant de qüestions mediambientals i de promoció turística.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.