GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Aquest cap de setmana, les àrees de Joventut i Inclusió del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han organitzat les Colònies Joves d'agost per a joves de 12 a 16 anys. Aquesta activitat es durà a terme durant els dies 4, 5 i 6 d'agost a la casa de colònies Casal de l'Albera (La Jonquera), i ha facilitat a les joves participants que s'iniciïn al món del lleure.
Aquest any s'han ofert 50 places (20 més que l'any passat), i alhora s'ha obert la línia de joves de 15 i 16 anys.
Aquest curs està subvencionat gràcies al programa "Temps x cures", del Departament d'Igualtat i Feminismes, i té l'objectiu de facilitar, en clau de gènere, el finançament i acompanyament de serveis de cures per a nens i joves de 0 a 16 anys d'arreu de Catalunya, així consolidant el dret a les cures de nens i nenes, alliberar temps a les famílies i generar nova ocupació de qualitat en el sector.
L'any passat va ser tot un èxit, i els i les joves que van participar a les Colònies Joves van valorar molt positivament el servei, alhora considerant el món del lleure una oportunitat per desenvolupar-se tant personalment com a nivell formatiu.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.