CAPMANY.png

Carta de Serveis

Aquest dimecres 6 de setembre molts infants i joves inicien un nou curs escolar, alguns d’ells per primera vegada. A l’Alt Empordà els centres han obert amb normalitat i les rutes de transport escolar s’han efectuat sense incidències destacables.

Durant aquest curs, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà gestionarà un total de 64 rutes de transport escolar que donen servei a 1785 alumnes de la comarca
D’aquests trajectes, 38 són de secundària,17 rutes de primària i 9 són d’educació especial. El servei de transport compta també amb 11 places adaptades per alumnes amb mobilitat reduïda.

Pel que fa al menjador escolar, el Consell Comarcal coordina el servei de 82 centres i ha rebut 4483 sol·licituds de beques per alumnes, gestionades per l’àrea d’Ensenyament i de les quals 3119 ja han estat concedides, 717 pendents de documentació i 646 denegades.

Per la seva banda, la vicepresidenta i consellera d’Ensenyament, Júlia Gil, ha celebrat que la jornada s’hagi pogut iniciar amb normalitat i ha volgut recordar que la tasca de gestió que duu a terme el Consell Comarcal és indispensable per possibilitar l’accés a l’educació dels infants i els joves de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.