ORDIS.png

Carta de Serveis

Amb l’inici del curs escolar l’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha presentat el seu programa d’activitats d’octubre a desembre. Es tracta d’un llibret que es repartirà a tots els instituts i centres culturals i de lleure i que es podrà consultar també digitalment al web www.empordajove.cat.
En aquesta nova temporada s’ha apostat per activitats demandades pels joves com tallers de bateria, kickboxing, o jocs de taula i es recupera el projecte del grup de teatre en col·laboració amb la companyia A Mossegades que forma els joves per poder dissenyar i actuar en la seva pròpia obra de nova creació.
També es seguirà oferint el servei “Fem els deures” per alumnes d’ESO, el servei de salut i el d’emancipació juvenil, atès conjuntament entre els tècnics de l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal.

La consellera Núria Escarpanter ha destacat la feina que es fa des de les dues institucions perquè l’Oficina Jove sigui un espai de trobada i aprenentatge en el lleure que fomenti i l’oci educatiu per als i les joves de Figueres i de la comarca, i ha volgut recordar que:
“Tal com ja van avançar el president del Consell Comarcal, Agustí Badosa i l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, la voluntat d’ambdues institucions per als propers anys és anar de la mà i teixir complicitats.”

Per la seva banda, el regidor de Joventut Pere Montserrat ha remarcat:
“El compromís del nou govern de Figueres és seguir impulsant polítiques juvenils amb la fórmula de l’Oficina Jove. Intentarem reforçar aquest model ampliant l’oferta d’activitats i serveis per als joves.”

L’Oficina Jove dona diàriament un servei gratuït a entre 50 i 100 joves d’entre 12 i 29 anys, que poden fer ús de l’espai o bé participar de les xerrades, tallers, sortides i activitats organitzades.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.