CAPMANY.png

Carta de Serveis

Aquest dilluns el Consell Comarcal ha acollit la jornada de benvinguda als treballadors del programa “Treball i Formació”, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, destinat a millorar l’ocupabilitat de persones amb especials dificultats d’accés al mercat de treball i en risc d’exclusió laboral i social.
La convocatòria d’enguany s’ha adreçat a diferents col·lectius en concret: persones majors de 52 anys aturades (línia MG52), dones en situació d’atur (línia DONA), persones que estiguin en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP), persones transsexuals aturades (línia TRANS) i persones destinatàries de la renda garantida de la ciutadania (línia PRGC).
Com a resultat del procés de selecció s’han formalitzat 20 contractes de treball, a jornada complerta i per una durada de 12 mesos cadascun. Els municipis de la comarca que es beneficiaran del programa són Agullana, Albanyà, Bàscara, Capmany, Castelló d’Empúries, El Far d’Empordà, Espolla, Garriguella, La Jonquera, La Vajol, Lladó, Llançà, Llers, Maça-net de Cabrenys, Ordis, Palau Saverdera, Peralada, Roses, Vilamalla i Vilamaniscle.
Les experiències professionals que duran a terme en cada ajuntament de la comarca seran les pròpies de peó de manteniment, peó de jardineria i suport a la gent gran. Les tasques que realitzaran seran addicionals a l’activitat habitual de la persona de l’administració local efectuant doncs tasques eventuals i no estructurals. Pel que fa a la formació, es realitzarà una formació transversal d’un total de 70 hores, destinada a millorar les competències transversals i bàsiques de les persones participants al Programa.
Durant la jornada de benvinguda el Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Joan Cano, ha donat la benvinguda als nous treballadors i treballadores contractats en el marc del programa i els ha animat a aprofitar aquesta oportunitat per adquirir nous coneixements tant amb la formació que rebran com amb la tasca laboral que duran a terme.
El programa també ha contractat la figura d’una tècnica d’acompanyament, que realitzarà les tasques de suport i coordinació necessàries per a la correcta execució del Programa Treball i Formació. Aquest programa està cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Cata-lunya (SOC), de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Treball i Economia Social.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.