MOLLET.png

Carta de Serveis

Aquest dijous 26 d'octubre s'ha celebrat un Consell d'Alcaldies extraordinari amb motiu de la situació de sequera persistent que viu la comarca. Per aprofundir en les actuacions previstes sobre cicle de l'aigua així com en les restriccions decretades durant els darrers mesos, han participat a la trobada el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, el responsable de la Demarcació Territorial de Girona, Àlex Rocas, i la directora dels Serveis Territorials a Girona, Elisabeth Sanchez.
Aquest primer Consell d'Alcaldies del mandat, constava d'un sol punt a l'ordre del dia, centrat en l'estat de la sequera causat per una manca de pluges, sobretot durant els darrers tres anys, en els quals no ha plogut durant els períodes humits i les conques internes no s'han pogut omplir degudament. El director de l'ACA ha explicat la previsió de l'Agència per als propers anys, i ha exposat les inversions pel que fa a manteniment de lleres, abastament i inversions.

La qüestió més plantejada per part dels alcaldes i alcaldesses assistents ha estat el règim sancionador, aplicable a partir del mes de setembre de 2023, que preveu uns danys en el medi natural segons l'excés de consum. Com a resposta a aquesta pregunta, des de l'ACA s'ha proposat la instal·lació de comptadors que digitalitzin el consum per portar el control a nivell municipal.
El president agustí Badosa ha valorat en positiu la disposició de l’Agència Catalana de l’Aigua a reunir-se i resoldre qüestions que preocupen a tota la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.