CADAQUES.png

Carta de Serveis

Durant els dies 25, 26 i 27 d'octubre ha tingut lloc a la ciutat de Palma el IX Congrés de la Xarxa Espanyola de Política Social, organitzat per la Universitat de les Illes Balears a través de l’Observatori Social de les Illes Balears (OSIB) i el Grup de recerca Desigualtats, Gènere i Polítiques Socials (DGiPP), que en aquesta edició ha centrat la seva atenció en les «Crisis globals i impactes locals: tendències i respostes públic-comunitàries per a una transició eco-social».

En el marc del congrés, els equips de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal hi han participat amb una comunicació i un pòster-resum.

L’equip de Suport a les famílies i envelliment actiu ha participat en la presentació de la comunicació «El maltractament a les persones grans des d’una mirada preventiva i comunitària», que recull la iniciativa de treball en xarxa de la Taula contra els maltractaments a les persones grans de l’Alt Empordà. Aquest espai de treball que s’ha impulsat per diferents agents la comarca de l’Alt Empordà, liderats per la Fundació Salut Empordà i el Consell Comarcal, intervé sobre aquesta problemàtica des d’una mirada preventiva i comunitària, vol impulsar el treball en xarxa entre les diferents administracions i agents, així com crear eines i llenguatges comuns que facilitin la detecció i el seguiment de casos de maltractament.

Per altra banda, l’equip d’Inclusió i Atenció Comunitària, conjuntament amb l’Associació Amunt i Crits, ha presentat una comunicació en format pòster del «Diagnòstic de salut comunitària de Sant Pere Pescador, en el marc del Programa Habiba-Dones i Salut Comunitària a l’Alt Empordà». El diagnòstic, elaborat de manera participada entre l’equip mèdic i les dones del municipi de Sant Pere Pescador va fa facilitar un procés de treball comunitari en què es va vincular i compartir el coneixement dels professionals de la salut i el de les dones migrades de diferents orígens per reforçar els actius en salut existents al territori.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.