DARNIUS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha atorgat les subvencions destinades a projectes culturals innovadors, que es van desenvolupar amb un abast i projecció comarcal durant l’any 2022. Aquestes ajudes, convocades amb la voluntat de fomentar la cultura en els àmbits del patrimoni cultural material i immaterial, contemplen camps d’aplicació molt amplis com la creativitat artística, literària, musical i posen en valor la producció cultural de la comarca.
La convocatòria de 2022 va augmentar la dotació pressupostària fins als 30.000 euros i buscava pal·liar els efectes derivats de la pandèmia, que va obligar les entitats a reinventar-se per poder mantenir el dinamisme que les caracteritzava.
Les bases fixaven uns criteris clars a l'hora de veremar els ajuts, com l'interès general del projecte, el contingut i la concordança amb els objectius de la convocatòria, l'abast i impacte del projecte, l'adequació i metodologia del treball previ i la dificultat i viabilitat del projecte. Es podien presentar a la convocatòria persones físiques o jurídiques així com entitats sense ànim de lucre o associacions. Les bases establien que l’import de la subvenció no podia superar el 50% del cost total del projecte o activitat subvencionada.
El conseller comarcal de Cultura Josep Maria Bernils ha valorat la participació i abast d’aquesta línia de subvencions: “Aquesta línia de subvencions s’aplica en àmbits culturals molt variats (exposicions, edicions de llibres, productes digitals, cinematografia, música, cultura popular...) i posa en valor iniciatives de diversos municipis de la comarca. Aquest és un altre dels objectius de la convocatòria, és a dir, fomentar la cultura per tot el territori, i un any més ho hem aconseguit. Per aquest motiu, i amb la voluntat de mantenir aquest compromís, des de l’àrea de Cultura ja estem preparant una nova línia de subvencions que s’obrirà durant les properes setmanes i a les quals podran accedir entitats que hagin desenvolupat iniciatives culturals durant l’any 2023.”

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.