AVINYONET.png

Carta de Serveis

El 31 de maig de cada any l’Organització mundial de la Salut celebra el Dia Mundial sense Tabac, amb l’objectiu d’assenyalar els riscos que suposa el consum de tabac per a la salut i fomentar polítiques eficaces de reducció d’aquest consum. La sensibilització de la població respecte dels efectes nocius del consum de tabac és fonamental per a aconseguir aquest objectiu.
En aquest sentit, des de l’any 2002, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Associació per al Desenvolupament Social (PDS) sumen esforços organitzant anualment un Concurs Comarcal de Cartells, dirigit als alumnes de tots els instituts de la comarca. Enguany, el lema del concurs de cartells ha estat el proposat la pròpia Organització Mundial de la Salut: "PROTEGIM ELS INFANTS DE LA INTERFERÈNCIA DE LA INDÚSTRIA DEL TABAC",
A aquesta edició s’hi han presentat un total de 386 cartells dels quals s’ha atorgat un primer premi a l’alumna Marharyta Khmelevska de 2nC de l’Institut Illa De Rodes de Roses i tres accèssits, a les alumne: Tiziana Jiménez de 3rD de l’Institut Vilafant, Aimal Imran de 3rA de l’Institut Castelló d’Empúries i Samah Kandil i Yasmin Khatira de l’Institut Illa de Rodes de Roses.
El vicepresident de Consell Comarcal i conseller de Cultura Josep Maria Bernils, que ha assistit al lliurament de premis apuntava: “Al llarg d’aquestes vint-i-tres edicions del concurs, han participat gairebé 8000 alumnes de tota la comarca. Hem de vetllar per mantenir aquesta gran participació de l’alumnat i per això, i pensant ja en les properes edicions, estem treballant per a reinventar el format del concurs, adaptant-lo a les eines digitals de les quals els joves disposin a les aules”.
El primer premi consta d’un xec valorat en 100€ per a l’alumna i de 300€ per al seu centre educatiu, i els cartells guanyadors s’utilitzaran per la realització d’un calendari escolar, que serà distribuït per tots els centres educatius de la Comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.